Vacature onderbouwleerkracht

Vacature onderbouwleerkracht

Ben jij een energieke en onderzoekende onderbouwleerkracht en wil je
met ingang van het nieuwe schooljaar onze collega worden in ons
enthousiaste en professionele team? Dan ben je van harte welkom in
Edam!

Voor onze Jenaplanschool, De Nieuwe School in Edam, zijn wij per augustus 2022 op zoek naar een ervaren onderbouwleerkracht voor 3 dagen (0,6 FTE) in een stamgroep 1 en 2 van uiteindelijk ongeveer 30 leerlingen. We zijn een lekker draaiend team, een betrokken bestuur van ouders en we leren onze kinderen positief samen te leven en zich breed te ontwikkelen tot actieve, zelfverantwoordelijke medeburgers.

We zoeken een collega die uiteraard didactisch onderlegd is en in bezit is van het HBO bachelor diploma ‘leraar primair onderwijs’. Iemand die een warm hart heeft voor kinderen, ouders en collega’s. Ervaring met thematisch onderwijs en ontwikkeling van het jonge kind is belangrijk, ervaring of affiniteit met Jenaplanonderwijs is een pré.

We bieden je een mooie baan in een pittoreske omgeving, waarin we open en respectvol met elkaar omgaan. Als team ontwikkelen we ons graag en we bieden mogelijkheden tot verdere scholing, zoals het volgen van een Jenaplanopleiding.

Wij zijn op zoek naar een:

Vacature onderbouwleerkracht

voor 3 dagen(0,6 FTE)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan je mail met CV en motivatie uiterlijk 25 september naar bestuur.dns@denieuweschool.nl ter attentie van de sollicitatiecommissie / Mirjam Visser.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brigitte Lang, directeur, 0299 371035.

Contact

De Nieuwe School
Voorhaven 114
1135BT Edam
0299 371035
info@denieuweschool.nl