Vacature bovenbouwleerkracht

Ben jij een energieke en onderzoekende leerkracht en wil je met ingang van het nieuwe schooljaar onze collega worden in ons enthousiaste en professionele team? Dan ben je van harte welkom in Edam!

Voor onze Jenaplanschool, De Nieuwe School in Edam, zijn wij per augustus 2023 op zoek naar een ervaren bovenbouwleerkracht voor 2 dagen (0,4 FTE) in een stamgroep 6, 7 en 8 van ongeveer 25 leerlingen. We zijn een lekker draaiend team, een betrokken bestuur van ouders en we leren onze kinderen positief samen te leven en zich breed te ontwikkelen tot actieve, zelfverantwoordelijke medeburgers.

Wij zijn op zoek naar een:

bovenbouwleerkracht

voor 2 dagen (0,4 FTE)

in een stamgroep 6, 7 en 8 van ca. 25 kinderen

Wie zoeken wij?

We zoeken een collega die uiteraard didactisch onderlegd is en in bezit is van het HBO bachelor diploma ‘leraar primair onderwijs’. Iemand die een warm hart heeft voor kinderen, ouders en collega’s. Ervaring met bovenbouwgroepen is belangrijk, ervaring of affiniteit met Jenaplanonderwijs is een pré.

Wij bieden

We bieden je een mooie baan in een pittoreske omgeving, waarin we open en respectvol met elkaar omgaan. Als team ontwikkelen we ons graag en we bieden mogelijkheden tot verdere scholing, zoals het volgen van een Jenaplanopleiding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan je mail met CV en motivatie voor 10 april 2023 naar
bestuur.dns@denieuweschool.nl ter attentie van de sollicitatiecommissie / Mirjam Visser. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brigitte Lang, directeur, 0299 371035 of 06 200 294 68.

Contact

De Nieuwe School
Voorhaven 114
1135BT Edam
0299 371035
info@denieuweschool.nl